Sisustus,  Travel Lifestyle,  Uncategorized,  Yhteistyö

Sisusta maailma kotiisi – Matkatunnelmaa tauluilla + Desenio alekoodi!


Kaupallinen yhteistyö: Desenio.fi

Kun maailmalle ei ole mahdollista lähteä tunnelmoimaan ympäristöä, voi fiilistellä upeita paikkoja ja matkamuistoja kotona. Olen tänä vuonna innostunut sisustamaan kotiamme asioin, joilla saisi kodin ilmettä virkistettyä ilman suurta kulutusjuhlan tuntua. Rakastan mehikasveja ja kaktuksia ja näitä löytyykin meiltä jo hyvä määrä. Opettelin myös tekemään erilaisia makrameetöitä itse ja nyt näistä osa löytyy omiltakin seiniltä ja nämähän ovat toimineet myös hyvinä lahja-ideoina muille. Sisustuksemme onkin tällä hetkellä kohtalaisen boheemi ja reissuhenkinen, heh.

Virkistävillä kasveilla ja rakkailla käsitöillä voi siis saada ihmeitä aikaan, eikä turhaa krääsää tule kerrytettyä nurkkiin. Näiden lisäksi erilaiset taulut ja valokuvat tuovat väriä huoneisiin ja vievät samalla katsojan muihin maisemiin, Los Angelesin kaduille tai Pariisiin idyllisen kahvilan terassille. Olen pitkään haaveillut ihanista julisteista Desenio julistekaupassa ja nyt vihdoin sain ensimmäiset kauniit vintagetyyliset matkailujulisteeni kotiin kannettuna. Toinen juliste on iso valokuva surffivanista merenrannan edessä ja toinen taas pienempi kuva kuplavolkkarista ja surffilaudasta. Nämä kaksi päätyivät ostoskoriin pitkän parituntisen mietinnän ja arpomisen jälkeen, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Uudet julisteet kodin ilmettä värittämään


Laaja valikoima kuvia, kehyksiä ja inspiraatiota

Desenion valikoimassa on runsaasti erilaisia julisteita ja kuvia eri kategorioista, kuten matkailu, luonto, muoti ja eläimet. Omat lempikuvani löytyvät lähes poikkeuksetta kaikki vintage -kategorian alta. Kaikki julisteet ovat laadukkaita ja kokovaihtoehtoja löytyy hyvin. Desenio on koonnut myös valmiiksi upeita malleja tauluseinistä ja tauluseinä on myös hieno katseenvangitsija kotona. Tyylejä ja malleja on valmiina monenlaisia ja sivulla on mahdollista suunnitella myös oma tauluseinä.

Parasta on, että sivusto ehdottaa automaattisesti omaan kuvaan sopivia kehyksiä ja nämä kaikki on mahdollista saada omaan lähipostiin tai vaikka suoraan kotiin tuotuna. Itse en vielä kehyksiä tilannut, sillä halusin kokeilla muutamia jo valmiiksi kotoamme löytyviä kehyksiä ensin kuviin. No, isompaan julisteeseen en sopivia löytänytkään, joten kehykset meneekin heti seuraavaksi tilaukseen.

Tauluseinä, mallikuva / Desenio.fi
Tauluseinä, mallikuva / Desenio.fi


Reissutunnelmaa taulujen muodossa

Olen sitä mieltä, että meidän kotona ne parhaat sisustusasiat ovat ehdottomasti kirpputoreilta löydetyt vanhat matkalaukut, virkeyttä tuovat viherkasvit, matkamuistomagneetit sekä itse tekemäni makrameet. En ole kovin materialistinen ihminen (enää nykyään) ja suuri osa huonekaluistammekin on kirppislöytöjä. Nyt on ihana saada lisätä nämä kauniit matkatunnelmaa luovat taulut seinille ja uppoutua niiden tuomaan reissufiilikseen. Toivon hartaasti, että olisin parhaillaan tuon vaaleansinisen surffipakun sisällä merimaisemia ihastelemassa!

@Desenio
@Desenio

Tykkäätkö sinä sisustaa? Mikä on lempijuttusi kotonasi? Voisiko sisustustaulut luoda lisää tunnelmaa kotonasi? Hyödynnä nyt 10% alekoodi DSTIINAJOHANNA Desenio verkkokaupassa ja virkistä kotisi ilmettä! Julisteet ja taulut ovat myös ihana joululahja-idea!


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

<3: Tiina Johanna

Muista seurata blogia myös somessa!
Instagram:@tiinajohannaaa
Facebook:Kookospalmun alla
Blogit.fi:Kookospalmun alla

14 Comments

 • Marika / Matkalla Missä Milloinkin

  Heh, tänään juuri mietin, että haluan saada vihdoin tauluseinäprojektiani edistettyä. Aikaa projektille ei ole tuntunut löytyvän, mutta nyt on aika raivata hetki ja toinenkin pohdinnoille ja kuvien selailulle. Haluan ehdottomasti tehdä meille tauluseinän omista reissukuvistamme, mutta Desenion valmis kuvavalikoima vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta.

  • Tiina Johanna

   Tauluseinät on kyllä todella kauniita ja ihanaa, kun niitä tosiaan saa ihan oman mielen mukaan koostaa. Voisi olla hyvä ja kiva idea myös yhdistellä seinälle sekä valmiita kuvia/tauluja että omiakin matkavalokuvia ja muita omia kuvia! 🙂 Desenio on kyllä todella hyvä sivusto!

 • Elina / elinanmatkalaukussa

  Hihi, onneks meni vain pari tuntia valitsemiseen! 😀 Mulla nimittäin meni useita päiviä, vaihtoehtoja oli liikaa, tai ne oli aivan ihania kaikki, et valinnanvaikeus iski! Mut kotiin päätyi kans pari julistetta makkariin ja kolme olkkariin (kehykset ostin muualta erikseen), oon tosi tyytyväinen niihin! Desenio on kyllä huippu!

  • Tiina Johanna

   Heh, niinpä! Itsekin olin ihan ihmeissäni että kuinka noinkin nopeasti onnistuin tässä 😀 Nyt kun vauhtiin pääsee, niin voipi olla että enemmänkin tilaukseen kuvia vielä menee. Meidän asunnon vanhoissa seinissä kun on muutenkin paljon vanhoja rumia jälkiä, joita olisi kiva peitellä tauluilla. 🙂 Desenio on todellakin huippu, hyvä ja laadukas valikoima!

 • Eveliina | Korkkarit rinkassa

  Ovatpa kauniit kuvat nuo julisteet, mitkä valitsit! Minullakin olisi kotona vielä lukusia tyhjiä valkoisia seiniä, jotka kaipaisivat piristystä. Normaalisti ei kuitenkaan kotona tule vietettyä näin paljoa aikaa, joten kodin sisustamishimoa ei varsinaisesti ole vielä ehtinyt syntymään. Ehkä käyn itsekin tutustumassa noihin matkustusaiheisiin tauluihin. 🙂

  • Tiina Johanna

   Kiitos! 🙂 Itsekin harvemmin sisustukseen panostan, lähinnä kirppislöytöjä joskus tullut tehtyä. Suurin osa rahoista menee aina matkakassaan säästöön. Tauluilla saa onneksi kohtalaisen edullisesti tuotua maailmaa lähemmäksi näin synkeinä syysiltoina. 🙂

 • Pirkko / Meriharakka

  Kieltämättä nämä koronakaranteenit ovat lisänneet sisustusintoakin! Itsekin olen saanut aikaiseksi vaihtaa pari virttynyttä julistetta uusiin kuviin, olemassaoleviin kehyksiin, kun isot siniset kehykset tuntuivat edelleen hyvältä parilta tuolla yhdellä seinällä. Ja joitakin uusiakin kehyksiä on tullut ostettua kun olen vaikka ihan postikorttikokoelmien osiakin sisustanut. Vieraat “sisustuskuvat” seinälläni tuntuvat ainakin toistaiseksi vähän vieraalta ajatukselta, kun matkoilta on kertynyt niin paljon omiakin kuvia, mutta ovathan noista monet kyllä ihan tunnelmallisia, jos jostain syystä tyhjästä aloittaisi kämpän sisustamisen.

  • Tiina Johanna

   Ehdottomasti, hieman kyllä! 🙂 Jotenkin tehnyt mieli virkistää kotia edes jollakin pienellä tavalla, nyt kun kotona on tullut vietettyä pakosta enemmän aikaa. Omista valokuvista on todellakin parhaat taulut tehty! Itse tykkään yhdistellä sekä valmiita itseäni jollain tavalla puhuttelevia tauluja että omia valokuvatauluja. 🙂

 • Emilia/Merkintöjä maailmasta

  Nuo taulut ovat kyllä niin kauniita, niitä on tullut ennenkin kuolattua..:) Muutenkin kuulostaa siltä, että meillä on aika samantapainen sisustusmaku. Täytyy viimestään seuraavaan uuteen kotiin hommata noita. Kiitos inspiraatiosta, antoisia sisustushetkiä sinne ☺

 • Anna | Muuttolintu

  Siis aivan ihania! Haluun kans! Kun vain pääsisikin sisustamaan. Sitten joskus, kun asetutaan… Meillä edelleen elää toive, että ensi vuoden puolella pääsisi reissuun.

  • Tiina Johanna

   Heh, niinpä! 🙂 Saa nähdä mihin meidänkin tiet ensi vuonna vievät, onneksi taulut on helppo kuskata mukana toiseenkin paikkaan/uuteen kotiin mihin vain muiden tavaroiden mukana. 😀 Toivottavasti ensi vuonna reissaamaan jälleen pääsisi paremmin!

 • Cilla Maria | From sunset last night to sunrise this morning

  Tykkään sisustaa ja ostan monesti matkoilta jotain sisustukseen liittyviä matkamuistoja. Osa on päätynyt seinällekin, koska olen tuonut reissuilta printteinä esim. Alfonso Muchaa Prahasta, Merja Aletta-Ranttilaa Inarista, suuren zapatistivalokuvan Meksikosta sekä amate-paperille maalatun aurinkokivikalenterin niin ikää Meksikosta.
  Olis kiva nähdä kuvia teidän sisustuksesta noin niin kuin ylipäänsä 🙂

  • Tiina Johanna

   Matkamuistot ovat parhaita! Juuri tuollaiset, mistä on iloa ja minkä avulla pääsee koska tahansa fiilistelemään kyseistä reissua. 🙂 Ehkä teen joskus postauksen meidän kodista, kun nyt ainakin vielä toistaiseksi tästä ei olla heti pois muuttamassa. Heh. Ihanaa joulunodotusta sinne! 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *