Espanja,  Kanariansaaret

Los Gigantesin jylhät vuorimaisemat

 

Matkasin rakkaan äitini kanssa talvea karkuun viikoksi Kanariansaarille, Los Gigantesiin Teneriffalle. Matka oli ihana, kaikki se aurinko ja lämpö ja espanjan kieli oli niin tervetullutta ja olihan tämä myös ensimmäinen isompi ulkomaanmatkani sitten lapsuuden matkojeni. En olisi millään halunnut takaisin lumiseen Suomeen. 

Reissu koostui pitkälti rannalla auringon ottamisesta ja pikkuputiikeissa shoppailusta ja hyvistä ruuista ja drinkeistä. Hotelli oli aika vaatimaton, mutta meille se oli ainakin ihan riittävä. Kävin myös itsekseni aamulenkeillä ja kiertelin lähialuetta katselemassa maisemia. Oli ihana kun oli vielä aikainen aamu ja ihmiset tekivät omia aamurutiinejansa ja aamuaurinko paistoi kivasti.  

Tutustuttiin myös pariin muuhun turistiin samasta hotellista ja heidän kanssa käytiin vuokra-autolla kiertämässä paikkoja ja syömässä jossain vähemmän turistisessa ravintolassa keskemmällä saarta.

 

 

Matkakohteena pidin Teneriffasta kovin, olisikin ihana päästä sinne uudelleen tutkimaan vähän perusteellisemmin paikkoja. Nyt reissu keskittyi aika paljon rantakadun varrelta löytyviin asioihin ja rentoutumiseen.

Voin ehdottomasti suositella saarta lomakohteeksi kaikenikäisille matkailijoille, erityisesti itseäni kiinnostaisi lähteä tekemään vaikkapa saarikierrosta vuokra-autolla ja/tai saarihyppelyä Kanarialla. Saarilla on paljon muutakin annettavaa, kuin vain pakettimatkailijoiden suosimat lomakylät!

 

<3: Tiina Johanna

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *