BLOGIN TAKANA


Kirjoittaja blogin takana

Blogin takana kirjoittelee tamperelainen kolmekymppinen intohimoinen matkaaja, maailman ihastelija ja seikkailija. Rakastan merta, luontoa, eläimiä, mielenkiintoisia ihmiskohtaamisia ja uusia matkakokemuksia, sekä ennen kaikkea mahtavia seikkailuja. Unohtumattomat elämykset ja onnellisuus ovat kulmakiviäni niin matkoillani kuin muutenkin elämässä. Olen myös valmistunut juuri keväällä 2020 Tampereen Ahlmanin ammattiopistosta matkailupalvelujen tuottajaksi. Parhaillaan työskentelen matkablogini lisäksi somevaikuttajana, promoottorina, tapahtumatyöntekijänä ja freelancerina. Lisäksi minulla on oma makrameekäsityöyritys nimeltä Boho Knotting By Tiina, joka sai alkunsa vuoden 2020 koronapandemian tuomien matkailualan haasteiden aikana ja on sittemmin kokenut hyvää nousua. Vapaa-ajalla tykkään kovasti myös liikkua ja tanssin reggaetonia, sillä kunnon lattarirytmit ja bootyshake on parasta aivojen nollausta for sure. Tulevaisuudelta odotan uusia tuulia matkailun ja matkailualan työprojektien kanssa ja mahtavia uusia kokemuksia elämässä!

Elämä on oppimista ja nautiskelua

Minulle tärkeäksi kehkeytyneitä arvoja ovat onnellisuus, ekologisuus ja luonnon- sekä eläintensuojelu. Näiden ehdoilla pyrin myös matkailemaan ja näistä haluan aina myös oppia lisää. Ekologisen ja eettisen matkailun lisäksi rakastan budjettimatkailua, soolomatkailua, kaverimatkailua ja erilaisten majoitusmuotojen kokeilemista. Oikeastaan rakastan lähestulkoon kaikenlaista matkailua, mutta suuret ketjuhotellit tai hulppeat pitkäkestoiset risteilyt eivät yleensä ole se ensimmäinen valintani. Tähän olen kuitenkin tarpeeksi kiinnostavan vaihtoehdon osuttua kohdalle tehnyt poikkeuksen, heh. Olen myös sitä mieltä, että halvan ei aina tarvitse olla huonoa ja huonokaan ei ole aina halpaa.

Yksin vai yhdessä?

Matkoilla mukana kulkee milloin avomies, milloin äiti tai hyvä ystävä, mutta nautin myös omasta seurastani ja soolomatkailusta. Jälkimmäiseen olen hurahtanut pikku hiljaa ja yllättäen ja olenkin siitä hyvin iloinen, sillä soolomatkailu on antanut aivan uudenlaisen mahdollisuuden matkailla ja olla tinkimättä wanderlust -geenin aiheuttamasta matkajalan vipatuksesta. Aina kun ei ole mahdollisuutta saada matkakumppania mukaan!

Valokuvat, editointi ja kamera

Matkakuvat tallentuvat lähes sataprosenttisesti aina Huawei P20 Pro -kamerapuhelimellani ja kaikki blogin kuvat ovat itse ottamiani, ellen toisin ole artikkelissa maininnut. Ethän kopioi luvatta.

Valokuvat editoin aina vain parhaaksi kokemillani LOOV:in Lightroom Preseteillä, eli kuvankäsittelyohjelma Lightroomin esiasetuksilla, jotka auttavat editoimaan kuvista näyttävämpiä ja jotka tuovat kuvan värejä paremmin esille. Loov.fi on kotimainen ja luotettava pienyritys, jonka presetit on laadukkaita ja joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja moneen tyyliin sopivaksi. Näistä hyötyy niin bloggaajat, ammattikuvaajat kuin instagrammaajatkin ja nämä nopeuttavat kuvien muokkaamista suuresti! Loov koki upeita uudistuksia vuoden 2021 alussa ja Loovista löytyy nyt saman katon alta niin presetit kuin huikean suosittu somekalenteri, sekä runsaasti muutakin kivaa näyttävän ja hauskan somen tekemiseen.

Loov tarjoaa myös huikean -50% alennuksen kaikkiin tilauksiin, joten hyödynnä tarjous tästä ja nosta kuvasi uudelle tasolle!

Mieleenpainuvimmat matkakokemukset

Tähän mennessä mieleenpainuvimpia matkakokemuksia ovat olleet ensimmäinen matkani Yhdysvaltoihin, San Franciscon boheemiin kaupunkiin sekä sen yhteydessä toteutunut ensimmäinen Whale watching -valassafarikokemus. Tämän lisäksi unohtumattomien matkamuistojen listalla on kuuden kuukauden hostellityöharjoittelujakso Valenciassa, Espanjassa, jonka aikana opin itsestäni paljon ja Valencia tulee säilymään sydämessäni ikuisesti. Kolmas kultainen kokemus oli Ekomatkaajien kautta toteuttamani blogiyhteistyömatka Teneriffalle vapaaehtoistyöhön valaiden ja delfiinien pariin. Tämä matka opetti minulle paljon uutta mertensuojelusta eikä mikään voita sitä tunnetta, kun pääsee näkemään iloisia delfiinejä nauttimassa elämästään vapaana luonnossa!

Blogiyhteistyöt ja minä

Matkakohteena minua kiinnostaa hyvin pitkälti koko maailma ja olen aina kiinnostunut myös uusista ja mielenkiintoisista yhteistyömahdollisuuksista. Teen yhteistyötä ainoastaan tahojen kanssa, joista pidän aidosti ja joille koen voivani antaa yhteistyöllä myös hyvää takaisin. Yhteistöihin panostan aina aikaa ja jokaisessa olen mukana täydellä sielulla ja sydämellä. Mikäli siis koet, että voisimme olla hyödyksi ja iloksi toisillemme, otathan rohkeasti yhteyttä!

Tulevaisuus tuo..

Tulevaisuudelta odotan entistä enemmän suuria elämän seikkailuja ja toinen toistaan huikeampia matkakokemuksia. Unelmat on tehty toteutettaviksi!


Rakkaudella,
Tiina Johanna
Kookospalmun Alla


Seuraa minua SoMessa!


*sisältää affiliatelinkkejä, joita klikkaamalla sinulle ei koidu lisäkuluja, mutta tuet toimintaani sivustolla ostoja tehdessä 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: