Espanja,  Valencia

Viva Valencia!


*artikkeli sisältää Airbnb alelinkin


Terveisiä auringon alta! 🙂

Saavuimme viime sunnuntaina vihdoinkin tänne Espanjaan, ensimmäisenä Valenciaan. Kohdevalinta on todella osunut nappiin. Ilmat, maisemat, ympäristö ja ihmiset ovat olleet todella suopeita meitä kohtaan. Lämpöä on ollut joka päivä vähintään 30 astetta ja yölläkin tarkenee shortseissa. Parhaillaan nautin mango frappea rannalla meren kohistessa vieressä. Kohta täytyy mennä uimaan!


Paljon on tullut vietettyä aikaa rannalla nautiskellen ja uiden, sekä tietysti lenkkeilemällä paikkoja tutkien. Joka päivä olemme käyneet kiertelemässä ympäristöä, sillä AirBnB -kotimme sijaitsee aivan ihanalla kalastajakylä-alueella rannan tuntumassa.

Rakennukset ovat jokainen erilaisia ja kauniita ja seutu on persoonallinen ja sielukas. Kaupungin keskustaa olemme myös käyneet koluamassa ja erityisesti vanhan kaupungin alue on todellinen helmi. Niin paljon nähtävää ja koettavaa, olemme jo niin kotiutuneet! Tänne on tultava toistekkin.


Shoppailua emme ole harrastaneet, mutta ulkona syömistä sitäkin enemmän. Täällä on tullut käytyä ihan mahtavissa ravintoloissa tapaksilla ja lounailla ja tietenkin kuuluisaa paikallista paellaa vetämässä. Mikäänhän täällä ei paljoa maksa, viintä saa alle eurolla ja pihviä alle kympillä. Kannattaa hakeutua paikallisten suosimiin paikkoihin, eikä turistiravintoloihin joissa myös hinnat ovat turistihintoja. Kämpillä on tullut kokattua myös pari kertaa, kun kaupasta tarttui mukaan edullisia ja hyviä raaka-aineita. Ja viintä.


Tämä kaupunki on ollut huikea, kaunis ja värikäs kaikin puolin. Suosittelen kohteena kaikille, joita ei haittaa tulla vaihtolennolla Suomesta tai vastaavasti junalla/bussilla meidän tapaan esimerkiksi Barcelonasta. Todella pienen vaivan arvoista, eikä ole tullut muita suomalaisiakaan vastaan kuin kerran ohimennen. 


Mikäli olet kiinnostunut kokemaan elämää keskellä aitoa Valencialaista tunnelmaa ja haluat asua kuin paikalliset, klikkaahan itsesi tästä linkistä tutkimaan AirBnB:n majoitusvaihtoehtoja ja nappaa 30€ alennus varauksestasi!


<3: Tiina Johanna

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: