REPPUREISSAUS


Reppureissaus, eli backpacking, on löytänyt tiensä sydämeeni ja sen myötä olen löytänyt itsestäni ihan uudenlaisen reissaajan. Enää en voisi kuvitellakaan pakkaavani painavaa matkalaukkua valmista hotellilomaa varten, jos vaihtoehtona olisi seikkailumielinen reppureissu ja omatoimiretket!

Reppureissaamisen pääpointtina yksinkertaisesti toimii se, että matkalaukun sijasta reissuun lähdetäänkin repulla tai rinkalla ja mukaan pakataan vain se täysin tarpeellinen. Reppureissaaminen on kuitenkin myös muutakin, kuin vain matkakassi. Se on paikalliseen kulttuuriin tutustumista, omatoimista kiertelyä ja ympäristön omaksumista, uusiin ihmisiin tutustumista ja uusien tapojen oppimista ja ymmärrystä maailmasta. Yleensä majoitutaan halvalla esimerkiksi hostelleissa ja matkailua tehdään enemmänkin budjetilla, kuin luksus mielessä. Aina voi toki tehdä poikkeuksia sääntöön, sehän on elämän suola!

Tältä sivulta löydät omia vinkkejäni reppureissaamiseen liittyen, pakkaamiseen, sekä tietenkin omia backpacking -kokemuksia. 🙂


Hyviä reppureissukohteita, pakkausvinkkejä ja omia kokemuksia:


Mikäli haluat päivittää omia matkavarusteitasi, hankkia uuden rinkan tai kokeilla esimerkiksi telttailua, klikkaa tästä itsesi Matkavarusteen huippuun valikoimaan*! Matkavarusteesta löytyy kaikki tarpeellinen retkeilyyn, matkailuun ja erilaisiin pienempiinkin tarvikkeisiin ja kaikki omat varusteeni olen hankkinut juuri täältä.


*artikkeli sisältää affiliatemarkkinointilinkin, joka on sinulle täysin turvallinen, mutta jota klikkaamalla ja sivustolla ostoksia tehdessäsi tuet Kookospalmun Alla -matkablogin toimintaa jatkossakin. 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: