Espanja,  Muutto Ulkomaille

Työharjoitteluun Espanjaan


Huhhuijaa, voisi olla vihdoin hyvä hetki rikkoa tämä parin viikon blogihiljaisuus. On niin paljon asioita, mitä on monesti ajatellut tänne purkaa, mutta olen tehnyt niin paljon pitkiä työpäiviä parin viime viikon ajan, että ei ole yksinkertaisesti jaksanut edes konetta avata päivän päätteeksi. 

Tälle työrutistukselle on myös syynsä ja se liittyy erittäin vahvasti tähän elämänmuutokseemme, josta olen jo muutamaan otteeseen täälläkin maininnut. Nyt voisi olla vihdoista viimein hyvä hetki avata asiaa enemmänkin, kun suunnitelmat alkavat edetä hiljalleen. Kyse on siis ulkomaille muutosta, tarkemmin sanottuna Espanjaan ja opintoihini liittyvän työharjoittelun puitteissa. 

Aikoinaan, kun matkailualan opinnot aloitin, tiesin oman väyläni hyvin selkeästi. Halusin hyödyntää työharjoittelut täysillä, hakeutumalla niihin paikkoihin mitkä oikeasti kiinnostavat ja mitä ei vielä ole päässyt kokemaan. Ravintola-alan koulutustahan minulta jo löytyy ja hotellin vastaantotossakin olen jo ollut. Matkailualan opiskelut ovat hyvin laajat ja harjoitteluja voi tehdä niin markkinoinnin, tapahtumajärjestämisen kuin matkailualan yritysten parissa. Vain muutama mainitakseni. Ensimmäisen mahdollisuuteni sain toteuttaa unelmiani, kun pääsin harjoitteluun yhteen Skandinavian tunnetuimmista levy-yhtiöistä. Mahtava kokemus ja ihana työilmapiiri, todellakin yksi asia Bucket Listiltä ruksattu! 

Nyt on aika lähteä toteuttamaan kuitenkin sitä ehkä suurinta ja pitkä-aikaisinta haavetta, nimittäin Espanjaan muuttoa. Kyseessä on tietenkin vain väliaikainen muutto (ainakin toistaiseksi) ja kyseessä ei ole pelkästään hupimatka, vaan myös työharjoittelu. Paikka jääköön vielä hetkeksi pimentoon, mutta ihanasta kohteesta todellakin on kyse. Järjestelyt ovat edelleen kesken ja etenevät suorastaan etanavauhtia välillä, mutta mitä turhia stressaamaan, heh.

Olemme pohtineet monia vaihtoehtoja miten hommat olisi fiksuinta meidän kannalta hoitaa. Irtisanommeko asuntomme Tampereella vai laittaisimmeko vuokralle? Hankimmeko asunnon Espanjasta etukäteen vai vasta paikan päällä? Mitä kaikkea voimme tehdä matkakassan kartuttamiseksi? Mites lennot? Ja niin edelleen. Voin kertoa, että ainakin osa kysymyksistä on edelleen avoinna, mutta unelmia lähdetään toteuttamaan ja uudet seikkailut odottavat, joten vanhat tomut karistetaan kannoilta ja lähdetään katsomaan mihin elämä kuljettaa!

Meillä on luvassa Espanjassa työskentelyn ja asumisen lisäksi muitakin unohtumattomia kokemuksia, sillä tiedossa on mahtavia konsertteja ja tapahtumia ja muita vapaa-ajan seikkailuja ennen ja jälkeen harjoitteluni sekä myös sen aikana. Tätä kaikkea pääsee seuraamaan täällä blogissani sekä instagramissani @tiinajohannaaa.

Nyt kannattaa siis viimeistään ottaa blogi ja insta seurantaan, niin pääset mukaan kokemaan Espanjan kommelluksemme niin hyvässä kuin huonossa aina alkujärjestelyistä lähtien. 


Be brave, be strong, dare to live your dreams!

<3: Tiina Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: