ALEKOODITAlekoodit/ Discount codes

Tältä sivulta löydät tarjoamani alennuskoodit ja tarjouslinkit sivustoille, joita itse suosin ja hyödynnän omilla matkoillani sekä ihan jokapäiväisessä arjessa! / Here you will find all the amazing discount codes and offers to the websites and travel pages that I prefer to use myself for my own travelling and also in my every-day life!


BONUSWAY

Bonusway on sinun bonuskorttisi verkossa. Rekisteröidy ILMAISEKSI Bonuswayn fiksuun joukkoon ja ala saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi! Bonuswayn kautta saat bonuksia tuhansista eri verkkokaupoista, kuten vaatekaupoista, elektroniikkakaupoista ja MATKAILUSIVUSTOILTA! Bonus tilitetään sinulle rahana, eikä sinun tarvitse kuin huolehtia, että astut verkkokauppaan Bonuswayn kautta. Helppoa kuin heinänteko, vai pitäisikö sanoa rahanteko? Rekisteröidy tämän linkin kautta, niin saat 10€ liittymispalkkion!

Register to Bonusway with this 10€ reward.AIRBNB

AirBnb tarjoaa upeita majoitusvaihtoehtoja edullisesta luksukseen ja kaikkea siltä väliltä. Yksityisiä huoneita paikallisten joukossa, loma-asuntoja, persoonallisia koteja ja monipuolisia majoituksia ympäri maailman. Lisäksi AirBnb tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ja opastettuja kierroksia paikallisten johdolla. Liity mukaan AirBnb:n kasvavaan joukkoon tätä linkkiä hyödyntämällä, niin saat 31€ alennusta seuraavasta majoituksestasi!

Join AirBnb with this 31€ discount!BOOKING.COM

Booking.com on yksi parhaita matkailusivustoja maailmassa. Tarjolla on todella monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja ympäri maailmaa, kuten esimerkiksi yksityisiä huoneistoja, lomakoteja, edullisia hostelleja ja laadukkaita hotelleja. Hanki itsellesi huikea 15€ alennus seuraavasta varauksestasi tämän linkin kautta!

Get 15€ discount on Booking with this link.HOME EXCHANGE – Kodinvaihtosivusto parhaaseen kodinvaihtoon

HomeExchange.com on yksi johtavia kodinvaihto- ja majoitussivustoja maailmassa. Kodinvaihto on huikea muoto matkailla ja tutustua maailmaan paikallisen silmin, samalla asuen paikallisen kodissa. Vaihtomuotoja on erilaisia: Suora kodinvaihto, eriaikainen kodinvaihto ja pisteillä maksettu kodinvaihto. Lisää infoa kodinvaihdosta löydät tästä artikkelistani: Ilmainen majoitus matkalle. Liity mukaan kodinvaihtajien mielenkiintoiseen maailmaan tästä linkistä, ja varmistat itsellesi 250 kodinvaihtopistettä lisää!

Join the HomeExchange crowd with this 250 GuestPoint gift!
alekoodi, alekoodit, alennuskoodi, alennuskoodit, tarjouslinkit, kodinvaihto, homeexchange, matkailu, majoitus, ilmainen, booking, hotels, bonusway, ostohyvitys, airbnb

%d bloggaajaa tykkää tästä: