ABOUT ME


Kirjoittaja blogin takana

Blogin takana kirjoittelee Tampereelta kotoisin oleva kolmekymppinen intohimoinen reissaaja ja matkailualan opiskelija. Pohdiskelen maailmaa ja elämää mielessäni monelta eri kantilta ja vaikka maailmantuska välillä iskisi, niin maailman upeus osaa aina uudelleen yllättää. Rakastan merta, luontoa, eläimiä, mielenkiintoisia ihmiskohtaamisia ja uusia matkakokemuksia. Unohtumattomat elämykset ja onnellisuus ovat kulmakiviäni niin matkoillani kuin muutenkin elämässä.

Pienestä se lintukin ponnistaa

Matkailusta olen pitänyt aina ja pieniä reissuja on tullut tehtyä jo nuoresta asti, mutta vasta aikuisiällä matkailuun hurahtaminen on noussut huippuunsa. Innostuksen myötä päätin lähteä myös opiskelemaan alaa, aluksi enimmäkseen keinona päästä hankkimaan entistä enemmän hauskoja matkakokemuksia ulkomaan työharjoittelujen myötä, mutta sittemmin myös ihan ammattitarkoituksessa. Opintotieni ei ole ollut se kaikkein tavanomaisin, mutta vihdoista viimein vuoden 2020 keväällä olisi valmistumisen aika. Tittelikseni tulee matkailupalveluiden tuottaja.

Olen ehtinyt matkailualan lisäksi opiskella myös ravintola-alaa sekä liikunta-alaa ja takataskustani löytyy siis myös tarjoilijan sekä kuntosali- ja hyvinvointivalmentajan paperit. Näin kolmenkympin siivillä kun elellään, niin toki työkokemustakin on ehtinyt kaikilta edellä mainituilta aloilta kertyä. Parhaillaan työskentelen opintojeni ohella promoottorina ja tapahtumatyöntekijänä ja vapaa-aikani käytän blogin kehittämiseen, hyvinvointiin, reggaeton -tanssiharrastukseeni ja tietysti uusien matkasuunnitelmieni toteuttamiseen.

Elämä on oppimista ja nautiskelua

Minulle tärkeäksi kehkeytyneitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja luonnon- sekä eläintensuojelu. Näiden ehdoilla pyrin myös matkailemaan ja näistä haluan aina myös oppia lisää. Ekologisen ja eettisen matkailun lisäksi rakastan budjettimatkailua, soolomatkailua, kaverimatkailua ja erilaisten majoitusmuotojen kokeilemista. Oikeastaan rakastan lähestulkoon kaikenlaista matkailua. Joskus haluan kovasti telttailemaan keskelle jotakin upeaa luontomaisemaa ja joskus sitä haluaa taas enemmän luksusta elämään. Halvan ei aina tarvitse olla huonoa ja huonokaan ei ole aina halpaa.

Yksin vai yhdessä?

Matkoilla mukana kulkee milloin avomies, milloin äiti tai hyvä ystävä, mutta nautin myös omasta seurastani ja yksinmatkailusta. Matkakuvat tallentuvat lähes sataprosenttisesti aina Huawei P20 Pro -kamerapuhelimellani ja kaikki blogin kuvat ovat itse ottamiani, ellen toisin ole artikkelissa maininnut. Ethän kopioi luvatta.

Mieleenpainuvimmat matkakokemukset

Tähän mennessä mieleenpainuvimpia matkakokemuksia ovat olleet ensimmäinen matkani Yhdysvaltoihin, San Franciscon boheemiin kaupunkiin sekä sen yhteydessä toteutunut ensimmäinen Whale watching -valassafarikokemus. Tämän lisäksi unohtumattomien matkamuistojen listalla on kuuden kuukauden hostellityöharjoittelujakso Valenciassa, Espanjassa, jonka aikana opin itsestäni paljon ja Valencia tulee säilymään sydämessäni ikuisesti. Kolmas kultainen kokemus oli Ekomatkaajien kautta toteuttamani blogiyhteistyömatka Teneriffalle vapaaehtoistyöhön valaiden ja delfiinien pariin. Tämä matka opetti minulle paljon uutta mertensuojelusta eikä mikään voita sitä tunnetta, kun pääsee näkemään iloisia delfiinejä nauttimassa elämästään vapaana luonnossa.

Blogiyhteistyöt ja minä

Matkakohteena minua kiinnostaa hyvin pitkälti koko maailma ja olen aina kiinnostunut myös uusista ja mielenkiintoisista yhteistyömahdollisuuksista. Yhteistöihin panostan aina aikaa ja jokaisessa olen mukana täydellä sielulla ja sydämellä. Mikäli siis koet, että voisimme olla hyödyksi ja iloksi toisillemme, otathan rohkeasti yhteyttä!

Tulevaisuus tuo..

Tulevaisuudelta odotan entistä enemmän suuria elämän seikkailuja ja toinen toistaan huikeampia matkakokemuksia. Unelmat on tehty toteutettaviksi!

Rakkaudella,
Tiina Johanna
Kookospalmun Alla